Προσωπική και Οικογενειακή Προστασία

Προστατέψτε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας από τις αυξανόμενες διαδικτυακές απειλές

Όσο η τεχνολογία εξελίσσεται και χρησιμοποιείται το κινητό ή τον υπολογιστή σας για τις καθημερινές εργασίες σας αλλά και για την επικοινωνία σας, τόσο αυξάνεται και ο ψηφιακός κίνδυνος στον οποίο είστε εκτεθειμένοι. Όπως σιγά σιγά γνωρίζεστε με νέους ανθρώπους σε έναν νέο χώρο εργασίας, έτσι όσο χρησιμοποιείτε το ίντερνετ σας γνωρίζει και περισσότερος κόσμος στο διαδίκτυο. Δηλαδή, το ψηφιακό αποτύπωμά σας αναπτύσσεται όσο χρησιμοποιείτε νέες πλατφόρμες, κάνετε διαδικτυακές συναλλαγές με τράπεζες και καταστήματα.

Η Digimune παρέχει μια πλατφόρμα που προστατεύει πλήρως εσάς και την οικογένειά σας από αυτούς τους κινδύνους.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι;

Με μία μόνο πλατφόρμα, σας παρέχουμε ολοκληρωμένη προστασία

Our Packages

Το Deep & Dark Web (κακό διαδίκτυο) διαχειρίζεται περιεχόμενα και δεδομένα επικοινωνίας που δεν ανιχνεύονται. Η Digimune παρακολουθεί και διασφαλίζει το να μην διαρρεύσουν οι προσωπικές σας πληροφορίες σε αυτές τις «κακόβουλες» πλατφόρμες. Περισσότερα
01

Οι παραδοσιακές μηχανές αναζήτησης δεν προσφέρουν ορατότητα στο Dark Web, καθιστώντας τα κατάλληλα για κακόβουλους χρήστες που επιθυμούν να διακινήσουν ή να πουλήσουν προσωπικές πληροφορίες.

02

Η παρακολούθηση του Σκοτεινού Διαδικτύου διασφαλίζει τις προσωπικές σας πληροφορίες από διαρροή δεδομένων, παραβιάσεις και παράνομη πώληση δεδομένων σε σκοτεινούς ισότοπους, φόρουμ και chatrooms, συμπεριλαμβανομένων των TOR, I2P, ZeroNet, ιστότοπων Pastebin και άλλων…

03

Λήψη ειδοποιήσεων σε περίπτωση εντοπισμού οποιασδήποτε από τις προσωπικές σας πληροφορίες ή κωδικών σας σε περίπτωση παγκόσμιας παραβίασης δεδομένων.

… ή παρακολούθηση άλλων μοναδικών προσωπικών στοιχείων όπως το πορτοφόλι σας ή το Gamer Handle και λήψη ειδοποιήσεων για τυχόν παραβιάσεις.

04

Η Digimune σας ενημερώνει για ευαίσθητες πληροφορίες που περιλαμβάνουν:
• Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
• Πληροφορίες για την πιστωτική κάρτα
• Αριθμό ταυτότητας
• Αριθμό κοινωνικής ασφάλισης
• Ιατρικό Αριθμό

• Αριθμό διαβατηρίου
Αριθμό τηλεφώνου
• Αριθμό τραπεζικού λογαριασμού
• Ημερομηνία γέννησης
• Διεύθυνση κατοικίας

Το Digimune Identity PLUS περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά του Digimune Identity, και ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Advanced Account Take-over Protection για τους λογαριασμούς σας social media. Περισσότερα
01

Οι σελίδες σας και τα προφίλ σας στα social media είναι η προσωπική σας ψηφιακή περιουσία. Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου προσπαθούν συνεχώς να παραβιάσουν το λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εξαπατήσουν τους φίλους και τις επαφές σας.

02

Η προστασία των λογαριασμών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι απαραίτητη στην ψηφιακή εποχή στην οποία ζούμε.

03

Το Digimune Identity PLUS περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά του Digimune Identity και ΕΠΙΠΛΕΟΝ:
Προχωρημένη Προστασία για τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook, το Instagram, το LinkedIn, το Twitter και το YouTube.

04

Το Digimune προσφέρει ειδοποιήσεις αν διαπιστώσουμε ότι κάποιος προσπαθεί να χακάρει τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

05

Εάν ανιχνευτεί παραβίαση θα μπορείτε άμεσα να κλειδώσετε το λογαριασμό σας για να αποτρέψετε περεταίρω ζημιά.

Το Identity PREMIUM περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά του Identity PLUS, και ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ανώτερη Προστασία για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όπως το Social Media Impersonation και η Προστασία Doxxing pr Περισσότερα
01

Η αυξανόμενη δημοτικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει πολλές συνέπειες για τη ζωή μας.

02

Μία από αυτές είναι ότι οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου το εκμεταλλεύονται για να προσπαθήσουν να εξαπατήσουν τους ανθρώπους ώστε να υποκλέψουν τα χρήματά τους ή τα προσωπικά τους δεδομένα. Ένας από τους τρόπους που γίνεται αυτό είναι μέσω της διαδικασία να αντιγράψουν το προφίλ σας στα Social Media.

03

Υπάρχει τεράστια αύξηση στη δημοσίευση ευαίσθητων και προσωπικών πληροφοριών σε δημόσιες πλατφόρμες και πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης γνωστό ως Doxxing.

04

Το PREMIUM πακέτο περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά του Identiy PLUS και ΕΠΙΠΛΕΟΝ:

Προηγμένη προστασία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως τα Social Media Impersonation και Doxxing Protection.

05

Η Digimune θα παρέχει ειδοποιήσεις για τυχόν επιτιθέμενους που παριστάνουν εσάς σε λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

06

Οθόνες προστασίας Doxxing και προειδοποιήσεις σχετικά με τη δημοσίευση ευαίσθητων και προσωπικών πληροφοριών, όπως όνομα, διεύθυνση, χώρος εργασίας, αριθμός τηλεφώνου ή άλλες προσωπικές πληροφορίες ταυτοποίησης.

07

Το Identity PREMIUM σας επιτρέπει να ζητήσετε κατάργηση των ψεύτικων προφίλ λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και των παραγόντων απειλής που σας στοχεύουν και παραβιάζουν τους όρους υπηρεσίας του δικτύου.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΚΕΤΟΥ

  • Identity
  • Identity PLUS
  • Identity PREMIUM
Features Identity Identity PLUS
Popular
Identity PREMIUM
Features
R24.00 /month
R230.40 /year
Save 20% when buying annual subscription
R83.33 /month
R800.00 /year
Save 20% when buying annual subscription
R133.33 /month
R1,280.00 /year
Save 20% when buying annual subscription
Deep & Dark Web Monitoring
Data Breach Notification
Crypto Wallet Monitoring
Gamer Handle Monitoring
Social Media Account Take-Over Protection
Social Media Impersonation Protection
Social Media Doxxing Protection
Takedown & Remediation
Buy Monthly Subscription
Buy Yearly Subscription
Buy Monthly Subscription
Buy Yearly Subscription
Buy Monthly Subscription
Buy Yearly Subscription
* All prices exclude VAT and local taxes